Aydınlatma Ve Rıza Metini

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME

BATU İLAÇ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ olarak kişisel verilerinizin 6698 sayılı kişisel verilerin korunması kanunu’na (“kanun”) uygun olarak işlenerek, muhafaza edilmesine büyük önem veriyoruz.

Müşterilerimizi kişisel verileri toplama, işleme, aktarma amacımız ve yöntemlerimiz ve buna bağlı olarak sizlerin kanun’dan kaynaklanan haklarınızla ilgili bilgilendirmek isteriz.

  • KİŞİSEL VERİLERİN TOPLANMASINA İLİŞKİN YÖNTEMLER

BATU İLAÇ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ olarak, veri sorumlusu sıfatıyla, mevzuattan kaynaklanan yasal yükümlülüklerimiz çerçevesinde, markalarımızın hizmetlerinden faydalanabilmeniz, onayınız halinde kampanyalarımız hakkında sizleri bilgilendirmek, öneri ve şikayetlerinizi kayıt altına alabilmek, sizlere daha iyi hizmet standartları oluşturabilmek, BATU İLAÇ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ,ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması gibi amaçlarla kişisel verilerinizi sözlü, internet sitesi, sosyal medya mecraları, mobil uygulamalar ve benzeri vasıtalarla sözlü, yazılı ya da elektronik yöntemlerle toplamaktayız.

  • KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ VE İŞLEME AMAÇLARI

BATU İLAÇ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ olarak, veri sorumlusu sıfatı ile çağrı merkezlerimiz, yazılı iletişim kanallarımız, sosyal medya sayfalarımız, mobil iletişim kanalları, mağaza içi iletişim kanalları ve/veya bunlarla sınırlı olmamak üzere her türlü kanallar aracılığı ile; onayınız dahilinde elde ettiğimiz kişisel ve/veya özel nitelikli kişisel verileriniz tamamen veya kısmen elde edilebilir, kaydedilebilir, saklanabilir, depolanabilir, değiştirilebilir, güncellenebilir, periyodik olarak kontrol edilebilir, yeniden düzenlenebilir, sınıflandırılabilir, işlendikleri amaç için gerekli olan ya da ilgili kanunda öngörülensüre kadar muhafaza edilebilir, kanuni ya da hizmete bağlı fiili gereklilikler halinde BATU İLAÇ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ‘nin birlikte çalıştığı özel-tüzel kişilerle ya da kanunen yükümlü olduğu kamu kurum ve kuruluşlarıyla ve/veya türkiye’de veya yurt dışında mukim olan ilgili 3. kişi gerçek kişi/tüzel kişilerle paylaşılabilir/devredilebilir, kanuni ya da hizmete bağlı fiili gereklilikler halinde yurtdışına aktarılabilir.

BATU İLAÇ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ müşterilerinin markalarımızın hizmetlerinden faydalanabilmesi, onayınız halinde kampanyalarımız hakkında sizleri bilgilendirmek, öneri ve şikayetlerinizi kayıt altına alabilmek, sizlere daha iyi hizmet standartları oluşturabilmek, BATU İLAÇ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması gibi amaçlarla ve her halükarda 6698 sayılı kişisel verilerin korunması kanunu ve ilgili mevzuata uygun olarak kişisel verilerinizi işleyebileceğimizi bilginize sunarız.

  1. KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILMASI

BATU İLAÇ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ , söz konusu kişisel verilerinizi sadece; açık rızanıza istinaden veya kanun’da belirtilen güvenlik ve gizlilik esasları çerçevesinde yeterli önlemler alınmak kaydıyla yurt içinde ve gerekli güvenlik önlemlerinin alınması kaydıyla yurt dışında, şirket faaliyetlerinin yürütülmesi, veri sahipleri ile müşterilerimiz arasındaki iş ilişkisinin sağlanması ve/veya bu amaçla görüşmeler yapılması, hizmetler, fırsat ve olanaklar sunulması ve hizmet kalitesinin artırılması amacıyla; grup şirketlerimiz, iş ortaklarımız, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz ve hizmet sunduğumuz müşteriler, tedarikçiler, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, bunlarla sınırlı olmamak üzere ilgili diğer otoriteler ile paylaşabilecektir.

  1. KİŞİSEL VERİ SAHİBİNİN KVK KANUNU’NUN (“KANUN”) 11. MADDESİNDE SAYILAN HAKLARI

BATU İLAÇ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ilgili kişilerin aşağıdaki taleplerine karşılık verecektir:

  1. a) BATU İLAÇ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ kendilerine ilişkin kişisel verileri işleyip işlemediğini ve hangi kişisel’ninerileri işlediğini öğrenme,
  2. b) işleme faaliyetinin amaçlarına ilişkin bilgi alma,
  3. c) BATU İLAÇ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ’nin yurt içinde veya yurt dışında kişisel verileri aktardığı üçüncü kişileri bilme,
  4. d) kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
  5. e) kanun’a uygun olarak kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  6. f) kişisel verilerin düzeltilmesi, silinmesi ya da yok edilmesi talebi halinde; yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  7. g) işlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme ve
  8. h) kişisel verilerinin birer kopyasını alma.

görüş ve sorularınızla ilgili bizimle iletişime geçebilirsiniz.

ünvanı : BATU İLAÇ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Telefonu: 0212 876 44 01

Vergi dairesi: BEYLİKDÜZÜ

Vergi numarası: 1501 167 859

Adresi: Yakuplu Mah Hürriyet Bulvarı Skyport Residance No 1 Kat 10 Daire 120 Beylikdüzü İstanbul 

GİZLİLİK VE GÜVENLİK

BATU İLAÇ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ , müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bazı kişisel bilgilerinizi (isim, yaş, ilgi alanlarınız, e-posta vb.) sizlerden talep etmektedir.

BATU İLAÇ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ noktasanalmarket.com sunucularında toplanan bu bilgiler, dönemsel kampanya çalışmaları, müşteri profillerine yönelik özel promosyon faaliyetlerinin kurgulanması ve istenmeyen e-postaların iletilmemesine yönelik müşteri “sınıflandırma” çalışmalarında sadece BATU İLAÇ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ noktasanalmarket.com bünyesinde kullanılmaktadır.

BATU İLAÇ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ noktasanalmarket.com, üyelik formlarından topladığı bilgileri söz konusu üyenin haberi ya da aksi bir talimatı olmaksızın, üçüncü şahıslarla kesinlikle paylaşmamakta, faaliyet dışı hiçbir nedenle ticari amaçla kullanmamakta ve de satmamaktadır.

Müşteri bilgileri, ancak resmi makamlarca bu bilgilerin talep edilmesi halinde ve yürürlükteki emredici mevzuat hükümleri gereğince resmi makamlara açıklama yapmak zorunda olduğu durumlarda resmi makamlara açıklanabilecektir.

Müşterinin sisteme girdiği tüm bilgilere sadece müşteri ulaşabilmekte ve bu bilgileri sadece müşteri değiştirebilmektedir. Bir başkasının bu bilgilere ulaşması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir. Ödeme sayfasında istenen kredi kartı bilgileriniz, siteden alışveriş yapan siz değerli müşterilerimizin güvenliğini en üst seviyede tutmak amacıyla hiçbir şekilde BATU İLAÇ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ noktasanalmarket.com veya ona hizmet veren şirketlerin sunucularında tutulmamaktadır.

Bu şekilde ödemeye yönelik tüm işlemlerin BATU İLAÇ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ noktasanalmarket.com arayüzü üzerinden banka ve bilgisayarınız arasında gerçekleşmesi sağlanmaktadır.

ÇEREZ KULLANIMI

Çerezler, sitemizi ziyaret ettiğinizde bilgisayarınız ya da mobil cihazınıza (akıllı telefon veya tablet gibi) kaydedilen küçük metin dosyaları ya da bilgilerdir.

Çerezleri, sitelerimizin daha kolay kullanılması ve sizin ilgi ve ihtiyaçlarınıza göre ayarlanması için kullanıyoruz. İnternet siteleri bu çerez dosyaları okuyup yazabiliyorlar ve bu sayede tanınmanız ve size daha uygun bir internet sitesi sunulması amacıyla sizinle ilgili önemli bilgilerin hatırlanması sağlanıyor (tercih ayarlarınızın hatırlanması gibi).

Çerezler ayrıca, sitelerimiz üzerinde gelecekteki hareketlerinizin hızlanmasına da yardımcı olur. Bunlara ek olarak, ziyaretçilerin sitelerimizi nasıl kullandığını anlamak ve sitelerimizin tasarımını ve kullanışlılığını geliştirmek amacıyla çerezleri sitelerimizin kullanımı hakkında istatistiksel bilgiler toplamak için de kullanabiliriz.

BATU İLAÇ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

mailinfo@sb-life.com

BEYLİKDÜZÜ VD: 150 116 7859

Yakuplu Mah Hürriyet Bulvarı Skyport Residance No 1 Kat 10 Daire 120 Beylikdüzü İstanbul  

info@sb-life.com

0212 876 44 01

ArabicEnglishRussianTurkish
Whatsapp Destek
1
Nasıl Yardımcı Olabiliriz ?
Nasıl Yardımcı Olabiliriz ?